Polder dag
29 april 2025 - Leiden, Nederland
25 april
Goed nieuws hetzelfde landschap als gisteren maar dan met lekker weer. Heel deze dag was echt top. Genieten van het Hollandse landschap. Helaas moest ik weer wat stukken overslaan vanwege het broedseizoen maar dat mag de pret niet bederven.
Vandaag door de polder en via Hazerswoude en Zoutewoude naar een zorgboerderij met camping net onder Leiden.
Het wandelen verliep soepel en dorpen waar ik doorheen liep waren mooi. Ik heb middag pauze gehouden op een bankje bij wat koeien en een paard chagrijnig gemaakt omdat ik maar een paar minuten aandacht aan hem gaf.
De camping had een leuke sfeer maar wel krap. In de avond sloot Robert een vriend van mij aan om een aantal dagen mee te lopen. Ik zelf was er al in de middag dus in de tussentijd heb ik een camper helpen parkeren, een caravan geduwd en gekeken hoe het groepje tegenover mij lam gingen op de rose in het zonnetje terwijl de kids zich kapot aan het vervelen waren.
Bij de aankomst van Robert hebben we de tent opgezet en zijn we pizza gaan eten. Deze was top