Reisdag naar Carlisle

8 mei 2025 - Carlisle, Verenigd Koninkrijk

3 mei

Op de niet zo vlakke camping ben ik tijdens het slapen in vreemde houding gerold. Het was een koude nacht maar door de drankjes van de avond ervoor heb ik toch lekker geslapen.

Aaron die ik eigenlijk vroeg ging vertrekken was er nog. Helaas niet gelukt.

Eerst nog een bak koffie in de schuur en heb daarna de moed gevonden om de heuvel weer op te klimmen.

Eerste deel vandaag is over de muur. Heb de muur gevolgd tot Chesters farm. Een boerderij gebouwd op een Romeins fort. Op het erf zijn nog veel ruïnes te vinden. Ik loop vanaf hier naar Haltwhistle. Voordat ik dat doe heb ik nog een offer achter gelaten in de oude tempel.

vanaf hier loop ik naar Haltwhistle. Dit doe ik via een diepe kloof dat met super oude bomen, grotten en mooie lente bloemen. Twee jaar geleden heb ik hier ook gelopen. Het was bijzonder om weer te pauzeren op het hetzelfde bankje. In het dorp zelf heb ik lekker geluncht en ben ik doorgelopen naar het station.

De trein was weer een brommende stinkdiesel. Halfuurtje later kwam ik aan Carlisle waar ik de komende dagen zal verblijven.

Ik ben naar mijn accommodatie gelopen. Hier heb ik de eigenaar een halve minuut gesproken. Hij al snel spullen aan het inpakken om een weekend naar London te gaan. Heb me snel voorgesteld en daarna ze ding laten.

Heb de accommodatie voor mijn eigen dit weekend.

Morgen spannende dag op de fiets.